Frivillige orienteringsplan

Tak fordi du meldte dig ind i AFTDs frivillige netværk!

Efter at have indsendt din frivilligformular og talt med din frivilligkoordinator, bedes du bestemme, hvilken dato der er bedst for dig til orientering, og give din frivillige koordinator besked om at registrere sig. Orientering udføres af AFTD-frivillige ved hjælp af Zoom.

Måned Dato Tid Orienteringsfacilitator
KanLØRDAG den 11. maj11.00 (ET), 10.00 (CT), 9.00 (MT), 8.00 (PT)Michelle Grant
KanMANDAG den 27. maj20.00 (ET), 19.00 (CT), 18.00 (MT), 17.00 (PT)Angela Kimble
juniLØRDAG 8. juni11.00 (ET), 10.00 (CT), 9.00 (MT), 8.00 (PT)Michelle Grant
juniMANDAG den 24. juni20.00 (ET), 19.00 (CT), 18.00 (MT), 17.00 (PT)Michelle Grant
JulySATURDAY, July 13th11am (ET) 10am (CT) 9am (MT) 8am (PT)Nancy Chamblee
JulyMONDAY, July 22nd8pm (ET) 7pm (CT)6pm (MT) 5pm (PT)Kathy Urban
AugustSATURDAY, August 10th11am (ET) 10am (CT) 9am (MT) 8am (PT)Liz Zadnik
AugustMONDAY, August 26th8pm (ET) 7pm (CT)6pm (MT) 5pm (PT)Angela Kimble
septemberSATURDAY, September 14th11am (ET) 10am (CT) 9am (MT) 8am (PT)Michelle Grant
septemberMONDAY, September 30th8pm (ET) 7pm (CT) 6pm (MT) 5pm (PT)Liz Zadnik
oktoberSATURDAY, October 12th11am (ET) 10am (CT) 9am (MT) 8am (PT)Nancy Chamblee
oktoberMONDAY, October 28th8pm (ET) 7pm (CT) 6pm (MT) 5pm (PT)Kathy Urban
novemberSATURDAY, November 9th11am (ET) 10am (CT) 9am (MT) 8am (PT)Nancy Chamblee
novemberMONDAY, November 18th8pm (ET) 7pm (CT) 6pm (MT) 5pm (PT)Angela Kimble
decemberSATURDAY, December 14th11am (ET) 10am (CT) 9am (MT) 8am (PT)Michelle Grant