Introduktionsschema för volontärer

Tack för att du går med i AFTDs volontärnätverk!

Efter att ha skickat in ditt volontärformulär och pratat med din volontärsamordnare, vänligen bestämma vilket datum som är bäst för dig för orientering och meddela din volontärsamordnare att registrera sig. Orientering utförs av AFTD-volontärer som använder Zoom.

Månad Datum Tid Orienteringshandledare
MajLÖRDAG 11 maj11.00 (ET), 10.00 (CT), 9.00 (MT), 8.00 (PT)Michelle Grant
MajMÅNDAG 27 maj20.00 (ET), 19.00 (CT), 18.00 (MT), 17.00 (PT)Angela Kimble
juniLÖRDAG 8 juni11.00 (ET), 10.00 (CT), 9.00 (MT), 8.00 (PT)Michelle Grant
juniMÅNDAG 24 juni20.00 (ET), 19.00 (CT), 18.00 (MT), 17.00 (PT)Michelle Grant
JulySATURDAY, July 13th11am (ET) 10am (CT) 9am (MT) 8am (PT)Nancy Chamblee
JulyMONDAY, July 22nd8pm (ET) 7pm (CT)6pm (MT) 5pm (PT)Kathy Urban
AugustSATURDAY, August 10th11am (ET) 10am (CT) 9am (MT) 8am (PT)Liz Zadnik
AugustMONDAY, August 26th8pm (ET) 7pm (CT)6pm (MT) 5pm (PT)Angela Kimble
septemberSATURDAY, September 14th11am (ET) 10am (CT) 9am (MT) 8am (PT)Michelle Grant
septemberMONDAY, September 30th8pm (ET) 7pm (CT) 6pm (MT) 5pm (PT)Liz Zadnik
oktoberSATURDAY, October 12th11am (ET) 10am (CT) 9am (MT) 8am (PT)Nancy Chamblee
oktoberMONDAY, October 28th8pm (ET) 7pm (CT) 6pm (MT) 5pm (PT)Kathy Urban
novemberSATURDAY, November 9th11am (ET) 10am (CT) 9am (MT) 8am (PT)Nancy Chamblee
novemberMONDAY, November 18th8pm (ET) 7pm (CT) 6pm (MT) 5pm (PT)Angela Kimble
decemberSATURDAY, December 14th11am (ET) 10am (CT) 9am (MT) 8am (PT)Michelle Grant